Email: info@eucoop.org
Have any question? +30 210 2208647

Γίνε Εθελοντής


Γίνε κ εσύ μέρος της προσπάθειας αυτής

Σε χρειαζόμαστε στην ομάδα μας!!!

Ένα μέρος της δράσης μας στηρίζεται και στη δική σου εθελοντική εργασία. Σε κάθε περίπτωση, η βοήθεια σου θα είναι ουσιαστική, θα έρθεις σε άμεση επαφή με τη δουλειά μας στην έρευνα και την αποκάλυψη.

Άνοιξε μαζί μας το χρονοντούλαπο της ιστορίας, άγγιξε πρώτος κομμάτια από το παρελθόν που έχουν μείνει παγωμένα στον χρόνο ή βοήθησε να σωθούν από την καταστροφή και να αναδειχθούν, η βοήθειά σου θα είναι καθοριστική για να πετύχει η προσπάθειά μας.

Κάποιοι εθελοντικοί ρόλοι είναι καθαρά ευκαιριακοί, άλλοι πάλι απαιτούν μια σταθερή δέσμευση. Επειδή τα κεντρικά γραφεία μας βρίσκονται στην Αθήνα, οι περισσότερες ευκαιρίες εθελοντικής συμμετοχής περιορίζονται στην Αττική.


Επιστημονική ομάδα

Είσαι αρχαιολόγο, μηχανολόγος, ειδικός στους Η/Υ, γεωλόγος, περιβαλλοντολόγος, ειδικός στις τέχνες ή οικονομολόγος; Γνωρίζεις από επεξεργασία δεδομένων analysis ή από 3d Grounding Radar;

Η επιστημονική τεκμηρίωση βρίσκεται στην καρδιά της δουλειάς της ομάδας μας, και μπορείς κι εσύ να συμβάλλεις προσφέροντας εμπειρία και γνώσεις στη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων,  και τη βιβλιογραφική έρευνα.

Τόπος: Στα γραφεία μας στην Αθήνα ή από το σπίτι σου μέσω υπολογιστή.
Κάθε πότε: Όποτε προκύψει ανάγκη. Εκτιμούμε ότι συνολικά, για διαφορετικές ειδικότητες και δεξιότητες, ανάγκες προκύπτουν δύο ή τρεις φορές το χρόνο.
Για συμμετοχή, συμπλήρωσε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας. Για τη συγκεκριμένη ομάδα το αντικείμενο σπουδών και το επάγγελμα είναι δύο πολύ χρήσιμα πεδία.


Ομάδα Μεταφράσεων

If you have excellent writing skills in any foreign language we want you! Αναζητούμε κυρίως επαγγελματίες του είδους ή ανθρώπους που έχουν σπουδές σε συναφή αντικείμενα. Οι εθελοντές μεταφραστές μας αναλαμβάνουν τη μετάφραση κειμένων και επιλεγμένων εκδόσεων, καθώς και ντοκιμαντερ, για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Επίσης μεταφράζουν επιστημονικές μελέτες και εκθέσεις,  προκειμένου αυτές να προωθηθούν σε ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο επίπεδο.

Τόπος: Από το σπίτι σου.
Κάθε πότε: όποτε προκύψει ανάγκη.
Για συμμετοχή, συμπλήρωσε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας.


Τεχνική υποστήριξη

Είσαι σκηνοθέτης, κάμεραμαν, ειδικός στο μοντάζ ή μήπως είσαι ειδικός χειριστής μηχανημάτων; Οι ανάγκες εδώ ποικίλλουν. Ξεκινώντας από τα πιο απλά, όπως η ανασκαφική βοήθεια, μέχρι τα πιο σύνθετα όπως η συμμετοχή στην προετοιμασία μιας καμπάνιας επικοινωνίας, ή η απομαγνητοφώνηση ή η δημιουργία και ο υποτιτλισμός ενός βίντεο ή ενός ντοκιμαντέρ.

Τόπος: Στα γραφεία μας στην Αθήνα ή από το σπίτι σου μέσω υπολογιστή.
Κάθε πότε: Όποτε προκύψει ανάγκη.
Για συμμετοχή, συμπλήρωσε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας


Νομική ομάδα υποστήριξης

Στη νομική μας ομάδα συμμετέχουν εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων, όπως δικηγόροι, αρχαιολόγοι και περιβαλλοντολόγοι και παρέχουν γνώση και υποστήριξη σε τοπικές πρωτοβουλίες και πολίτες. Στόχος μας να εξηγήσουμε το νομικό πλαίσιο και τις εναλλακτικές λύσεις, να διευκολύνουμε την πρόσβαση των πολιτών στις απαραίτητες πληροφορίες, να προτείνουμε πιθανούς τρόπους συνεργασίας με τους κρατικούς φορείς.

Τόπος: Τα γραφεία του Ινστιτούτου στην Αθήνα.
Κάθε πότε: Σταθερά στις συναντήσεις της ομάδας μία φορά τον μήνα.
Για συμμετοχή, συμπλήρωσε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας, γράφοντας μια παράγραφο για τον εαυτό σου και τα ενδιαφέροντά σου.

Αν είσαι άνω των 18 ετών μπορείς να μας βοηθήσεις σε ένα από τα παρακάτω πεδία:


Γίνε Εθελοντής
Όνομα:
Επίθετο:
Σταθερό τηλ.:
Κινητό τηλ.:
Ρητά συναινώ στη συλλογή και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων μου από το EU Detect Force Ελλάς *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram